Verzending & levering

Je bestelling wordt geleverd via de pakketpost. Hiervoor maken wij gebruik van PostNL

Wat zijn de verzendkosten?

Wij proberen altijd ons best te doen uw bestelling veilig te versturen! Verzending is bij intercamping.nl met pakketje tot 10kg € 6.50,- binnen Nederland. Komt u boven de 10kg dan berekenen wij € 12.95,-

Wat is de levertijd?

Afhankelijk van de voorraad proberen we je bestelling vaak dezelfde dag nog te verzenden. Dan heb je vaak binnen 2 tot 3 werkdagen je bestelling binnen. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst versturen wij op maandag en worden meestal al op dinsdag geleverd.

Moet ik thuis zijn als het pakket wordt afgeleverd?

Natuurlijk is dit wel het makkelijkst, maar het is niet verplicht. Ben je niet thuis, dan wordt je pakket afgegeven bij één van je buren, of de volgende dag opnieuw aangeboden.

Kan ik de producten ook afhalen?

Jazeker, dit is geen probleem. Geef tijdens het bestellen aan dat je de producten wilt afhalen. Er zullen dan geen verzendkosten berekend worden. Ons adres is: Intercamping, Breezijde 25 4243 JN Nieuwland. Wilt u de producten dezelfde dag nog afhalen? Bel ons dan voor de zekerheid, wij kunnen voor u nakijken of alles op voorraad is. U kunt ons bereiken op 0183-352430.